@SVETER: a kto to wie? co ja sradek? przeciez ich tam jest wiecej niz 1 nowak, a fiodor? @Kamahll: pewnie cos przyjemnego za zniszczenie biznesu na menelach z ktorego mieli po 10k XD a aron? on tez jest podciagniety, niby nagrywa konona ale sradek mu placi pewnie z calosci
@farara: nie wiem czym sie kierujesz posadzajac ich o taką wytrwalosc w szukania typa na własną rękę. Nie wiem na ile da sie odczytać zdjecie wrzucone przez latexa ale jesli im ktos go niew wystawi z dokładnością co do adresu to powodzenia z szukaniem typa, nie sądzisz ze wynajma prywatnego detektywa ktory swoje kosztuje( ͡°͜ʖ͡°)
@Arther: dobra dosc, po co zadajecie tak infantylne pytania, ile ty masz lat? wiesz ze za te pieniadze w polsce to moze byc nawet i pobicie ze skutkiem smiertelnym? XD @lepszawiadomosc: z nikad XD nastepny udajacy glupiego XD
@farara: i wlasnie widac jaki poziom reprezentujesz chwaląc sie ze macie gdzies w zamiarach wysłać na typka zbirow za kase xddd Choroszcze pomieszcza was wszystkich ʕ•ᴥ•ʔ aa i na to tez są paragrafy, prosze sobie przypomnieć typiare co wysłała czeczenow na chlopaczka, wszyscy pięknie gnija w pierdlu
@farara: Sławku pokazywałeś swoją moc wielokrotnie. Za te pieniądze g---o zrobicie, a te groźby to sobie zostaw na swoich kolegów gitów a la pawełek i rozpruwacz. Wszyscy byście z wersalki pospadali od liścia
@Arther: @Head_Shoulders: i po co sie do mnie prujesz? nie ja ich bede szukac. po co zakrzywiac rzeczywistosc? beda go szukac czy chcesz czy nie bo ktos stracil przez niego pieniadze
a niech robia z nim co chca, swiadomy byl konsekwencji XD
#kononowicz #patostreamy
@Kamahll: pewnie cos przyjemnego za zniszczenie biznesu na menelach z ktorego mieli po 10k XD
a aron? on tez jest podciagniety, niby nagrywa konona ale sradek mu placi pewnie z calosci
@Mam-na-imie-Porucznik: podziekuja XD
@blacklef2: a co to konon tylko w polsce jest prawnikiem?
@lepszawiadomosc: z nikad XD nastepny udajacy glupiego XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@farara: na razie to ty się ośmieszasz. Żaden paragraf złamany nie został.
po co zakrzywiac rzeczywistosc? beda go szukac czy chcesz czy nie bo ktos stracil przez niego pieniadze
a niech robia z nim co chca, swiadomy byl konsekwencji XD
albo odkrecony lep XD
kto to wie XD