Wpis z mikrobloga

@SVETER: a kto to wie? co ja sradek? przeciez ich tam jest wiecej niz 1 nowak, a fiodor?
@Kamahll: pewnie cos przyjemnego za zniszczenie biznesu na menelach z ktorego mieli po 10k XD
a aron? on tez jest podciagniety, niby nagrywa konona ale sradek mu placi pewnie z calosci
  • Odpowiedz
@farara: nie wiem czym sie kierujesz posadzajac ich o taką wytrwalosc w szukania typa na własną rękę. Nie wiem na ile da sie odczytać zdjecie wrzucone przez latexa ale jesli im ktos go niew wystawi z dokładnością co do adresu to powodzenia z szukaniem typa, nie sądzisz ze wynajma prywatnego detektywa ktory swoje kosztuje( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@farara: i wlasnie widac jaki poziom reprezentujesz chwaląc sie ze macie gdzies w zamiarach wysłać na typka zbirow za kase xddd Choroszcze pomieszcza was wszystkich ʕʔ aa i na to tez są paragrafy, prosze sobie przypomnieć typiare co wysłała czeczenow na chlopaczka, wszyscy pięknie gnija w pierdlu
  • Odpowiedz
@farara: Sławku pokazywałeś swoją moc wielokrotnie. Za te pieniądze g---o zrobicie, a te groźby to sobie zostaw na swoich kolegów gitów a la pawełek i rozpruwacz. Wszyscy byście z wersalki pospadali od liścia
  • Odpowiedz