Aktywne Wpisy
USER_303 0
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
G06DbT +14
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze

nwidart/laravel-modulesto masz podziałW taki sposób możesz osiągnąć to co miałeś w ZEND 1 czy tam w Symfony < 3.0 (bundle).
https://symfony.com/doc/current/bundles.html
Komentarz usunięty przez autora
weź wszyskie foldery oprócz Test, Entity costam jeszcze, wrzuć do Kontenera. I później wyciągasz z kontenera co tam potrzebujesz. Po prostu jeśli będziesz miał inną strukturę plików, to być może bedzie trzeba cośtam w yamlu zmienić, żeby
Równie dobrze można zmienić konfigurację w pliku services.yaml i folderze src mieć kilka podfolderów z nazwami modułów, a dopiero później w środku foldery odpowiedzialne za kontrolery itp.
Wszystko zależy od konkretnego projektu i potrzeb.
https://herbertograca.com/2017/11/16/explicit-architecture-01-ddd-hexagonal-onion-clean-cqrs-how-i-put-it-all-together/
Może tyle tylko, że struktura wyniknie z przyjętych implementowanych wzorców. Jeśli będziesz pisał crudy, to inaczej będzie wyglądała struktura niż jeśli pójdziesz w stronę ADR lub CQRS. Jeszcze inaczej, jeśli będziesz się wpinał listenerami w eventy np. w komponencie Workflow. Dlatego właśnie zrezygnowano z bundli - żeby framework był bardziej elastyczny.