Aktywne Wpisy
Joxek +153
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +127
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Drodzy Amerykanie. Moja prezydentura dobiega już powoli końca, i w związku z tym chciałbym powiedzieć wam kilka słów, które mam nadzieję zainspirują was, i dadzą wam wiarę w przyszłość. Spójrzcie na moją córkę, Ivankę. Spójrzcie na jej biust, na jej kontenery na mleko. Boże, ale ma dëutze, co za dwa wielkie, kształtne cycuchy. Nie mogę się doczekać gdy będzie schodzić z tych schodów, gdy jej wspaniałe, skowyrne, skaczące bambaryły sprawią, że zarówno ja, jak i wszyscy Amerykanie szczerze się uśmiechną. Mogę sobie tylko wyobrazić jak strzelały mlekiem po tym, jak urodziła swoich wspaniałych potomków. Gdybym nie był jej ojcem, z chęcią zostałbym ojcem jej dzieci. Nieraz ludzie pytają mnie - czy wielkość jej melonów wpłynęła na twoje życie? Nie wpłynęła - jedyna różnica jest taka, że Donalda Juniora przestałem kąpać gdy miał 5 lat, a Ivankę gdy miała 28. Boże, pobłogosław ten kraj i wszystkich Amerykanów
#harlekinydlaprawakow -> humor polityczny z klasą i na poziomie
#heheszki #pasta #trump