Wpis z mikrobloga

@Rad-X: Nie nazwałbym tego respawnem. Po prostu się pojawiają jak je ubijesz ale to tylko ze względu, że gra tak prowadzi. Prawda jest też taka, że wiele miejsc możesz po prostu przebiec bez walki, więc o ammo bym się nie martwił. Praktycznie cały dom możesz przebiec bez walki ale wtedy co to za gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: ja się boje że zostane z 0 ammo a nożem jeszcze nie umiem efektywnie ciukać xD I jakoś za bardzo się boje że jakiś będzie mi się za plecami skradał.
  • Odpowiedz
@Rad-X: To nie powinieneś się srać o ammo. Tam będą momenty, że będzie leżało tego od uja. No i nie chce kłamać ale wydaje mi się, że gra ma taki myk że jak rzeczywiście Ci braknie ammo to będzie wypadać ze wszystkiego. No i nie zapomnij, że możesz sobie samemu robić ammo.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: mam teraz moment ze nie wazne jakbym strzelał, w końcu mi go brakuje. I tym nożem nie wiem jak siekać aby najszybciej dobić. Odkryłem że mogę odcinać ręce, ale ciągle ich to nie ubija
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: zdobyłem się na ominięcie go w końcu zdobyłem strzelbe i poszło w miarę jak po pile, jak zarąbałem Jacka xD
Jezu jak mnie straszy ta gra. Muszę znowu zrobić przerwę
  • Odpowiedz