Aktywne Wpisy
stuj_bez_nug +205
Mirki chce się pochwalić (。◕‿‿◕。). Dzisiaj skończyłem spawanie i szlifowanie schodów na pięterko. Koszt stali, paliwa, gazu i drutu do spawarki - niecałe 1200 zł.
Cholernie dumny jestem z siebie, bo kompletnie nie umiem w spawanie a tym bardziej w schody ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Zostało jeszcze pomalować i przykręcić stopnice wykonane z fosztów po budowie, bo na dębowe mnie nie
Cholernie dumny jestem z siebie, bo kompletnie nie umiem w spawanie a tym bardziej w schody ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Zostało jeszcze pomalować i przykręcić stopnice wykonane z fosztów po budowie, bo na dębowe mnie nie
cytmirka +94
Pies biegał po środku lasu, w ciemnościach, oczywiście po ulicy. Wyleciał mi prawie prosto pod koła, z naprzeciwka jechała ciężarówka. Od razu spakowałam go do auta, a w aucie rozwalił mi opakowanie z hummusu, wiec całe auto miałam po chwili brudne z hummusu (co widać na zdjęciu), jeździłam tak pół godziny- przede mną kilka km lasu, za mną kilka km lasu…
Podjechałam pod najbliższy dom- nikt nie otwierał… W końcu pojechałam w
Podjechałam pod najbliższy dom- nikt nie otwierał… W końcu pojechałam w
Mam dylemat do wybrać iphone 12 czy iphone 12 pro. Ten dodatkowy aparat w pro jest warty swojej ceny?
#iphone #apple
@jacky-kox: nie. Jedyne co daje to zoom optyczny x2
@jacky-kox: zoom x2, proraw i lidar (który nie wiadomo czy coś wartościowego robi). do tego inne materiały.
sam sobie odpowiedz czy to dla Ciebie warte dopłaty.
aha - uwzględnij że pamięci jest 2x więcej, więc jeśli brałbyś 12 128 to różnica to 700zł
ja dopłaciłem i nie żałuję.
Z wad - duża