Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +20
Czy tylko ja mam wrażenie, że internet w ostatnich latach oprócz całego tego szumu wokół AI, stał się dziwnie wrogi wobec ludzi, którzy znają więcej niż jeden język? Coraz więcej stron na siłę tłumaczy treści, zamyka użytkowników w narodowych bańkach, jakby ktoś celowo chciał ograniczyć swobodny przepływ informacji. Taki reddit tłumaczy się sam, youtube automatycznie podmienia tytuły i dodaje dubbing w losowych językach, google wciska przetłumaczone wersje zagranicznych stron z błędami jak

Lewy jest przekozakiem
Jako jedyny w historii futbolu przez całą karierę udaje że potrafi grać w piłkę.
Każde podanie w jego stronę przed polem karnym to strata, piłka zwrotna albo symulka na faul Po pchnieciu w plecy obrońcy xD
Drybling 0
Jako jedyny w historii futbolu przez całą karierę udaje że potrafi grać w piłkę.
Każde podanie w jego stronę przed polem karnym to strata, piłka zwrotna albo symulka na faul Po pchnieciu w plecy obrońcy xD
Drybling 0

Na wykopie to praktycznie nikt majora nie broni. Meksyk faktycznie sporo zyskał na popularności (lepiej wygląda i na pewno jest zdrowszy) ale wydaje mi się, że nie rozumie swojego położenia.
@diarrhoea: długoletnie picie wódki zrobiło swoje i mexicano nie jest w stanie myslwc perspektywistycznie.
Komentarz usunięty przez autora
Długi temat. Często zbyt duża troska daje efekt inny od zamierzonego.
@HHokuss: za to ty masz czas czytać moje wysrywy będąc przyvtym masochistą. Brawo :) świetna logika
Komentarz usunięty przez moderatora
@FrancescoCerezarez: jesli myslisz o historyjce zwiazaną z mamą Majora to weź pod uwage fakt iz major jest patoligycznym kłamcą. Dlaczego został wyrzucony z domu prawdy ci nie powie. Zauważ, że jego brat wyszedł na ludzi w dodatku nalezy zaznaczyc uz rodzina majora wyrzekła się jego. Musiał naprawdę zrobić coś niewybaczalnego by dopeowadzic do takiego stanu rzeczy.