Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Sobaka
Na wykopie to praktycznie nikt majora nie broni. Meksyk faktycznie sporo zyskał na popularności (lepiej wygląda i na pewno jest zdrowszy) ale wydaje mi się, że nie rozumie swojego położenia.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka Nie wiem czy to kwestia chlania. On w swojej głowie jest turbo wygrywem. Pracuje jak pracuje, zarabia więcej niż by zarabiał w jakiejkolwiek innej pracy (nawet po ogarnięciu się). Ale mentalność nastolatka jest bardzo silna i to też widać.
  • Odpowiedz
@juda-goldbergstein: ty nie masz nic do gadania, to ja stoję na stanowisku obiektywnej racji moralnej i etycznej. Kanały ćpuna - degenerata należy tępić, a kto by się temu sprzeciwiał, również ma zostać potępiony. To naturalny porządek rzeczy. Nie ma dwóch prawd. Jest wyłącznie jedna.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: zgadzam się z tobą oprócz porównania do menela, zwróć uwagę że on jednak miał dużo łatwiej w życiu, w porównaniu do majora miał wszystko postawione na tacy, można powiedzieć że sam z siebie spadł na dno, a Major od urodzenia był na dnie, dlatego ja mimo wszystko menelem gardzę nawet bardziej niż strusiem
  • Odpowiedz
Major od urodzenia był na dnie

@FrancescoCerezarez: jesli myslisz o historyjce zwiazaną z mamą Majora to weź pod uwage fakt iz major jest patoligycznym kłamcą. Dlaczego został wyrzucony z domu prawdy ci nie powie. Zauważ, że jego brat wyszedł na ludzi w dodatku nalezy zaznaczyc uz rodzina majora wyrzekła się jego. Musiał naprawdę zrobić coś niewybaczalnego by dopeowadzic do takiego stanu rzeczy.
  • Odpowiedz