Aktywne Wpisy
Trzy miesiące temu ja i moja dziewczyna wyjechaliśmy do pracy do Holandii jako para, oczywiście mamy swój pokój, ale z racji tego że mieszkamy w kontenerach to też mamy współlokatorów za ścianą. Sytuacji kiedy jesteśmy sami jest niewiele, albo jesteśmy w pracy albo w domu wraz ze współpracownikami. Czy waszym zdaniem w takiej sytuacji da się uprawiać seks?
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
#pytanie #emigracja #seks #zwiazki #holandia #zalesie #przegryw #pracazagranica
Szyszkalogin +15
#przegryw Chłop tuszy a wy zazdrośni
TL/DR - Kierowca naszej firmy chciał ukraść auto z towarem
Jestem właśnie po 22 godzinnej podróży z Polski do Paryża i 8 godzinnym oczekiwaniu na wydanie przez Interpol naszego samochodu firmowego wraz z towarem. Kierowca chyba wyczuł temat, że wieziemy coś drogiego, bo próbował wypiąć GPS i uciec z całym towarem. Ostatecznie po szybkiej interwencji Interpolu wystawiono za nim list gończy na całą Europę, a chłop porzucił auto na 13. Dzielnicy.
Przyjęty do pracy w grudniu. Wyszło że karany za takie rzeczy wcześniej. Przez całe moje życie nie spotkałem się z takim cwaniactwem. Na szczęście udało mi się wjechać do Francji na ostatnią chwilę, bo od jutra wszyscy będą testowani na COVID na granicy i poddawani kwarantannie. Auto odzyskane i wiara w polską policję trochę też.
BTW. We Francji godzina policyjna od 18 do 8 rano :/
#bekaztransa #francja #oszukujo #koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Przy okazji poprzebijał nam opony więc jest trochę zabawy w niedzielę wieczór ;)
@analogowy_dzik: jak miał problem wypiąć GPS to turbo debil bo wywalenie tego ustrojstwa zajmuje pięć minut z przerwą na fajkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@analogowy_dzik: kto ci takich glupot nagadal?
Zakupy - wszystko zamkniete, bo godzina policyjna. Wiec bez sensu pytanie :)
Z psem - pewnie sie da, z wypelnionym papierkiem/oswiadczeniem w aplikacji. No i psem.
A dlaczego? Bo alternatywa byl calkowity lockdown. Do ktorego pewnie i tak dojdzie, ze wzgledu na nowe szczepy... trzeci co prawda, ale juz kraza dowcipy o 5:
Mozna miec zaswiadczenie od pracodawcy i wtedy mozna po 18 sie poruszac dom-praca.
Ale raczej wszystko sie zamyka po 18, poza dostawami jedzenia typu uber (ktory i tak chyba ograniczyl dostawy do 21).
Nie wychodze po 18 to nie wiem :D moze sa otwarci odwazni :D
W pracy masz kontrolowane srodowisko: wiadomo kto i gdzie.
W normalnych czasach po 18 bary i restauracje sa w paryzu pelne. Tlum ludzi, ciezki do kontroli, nie zidentyfikujesz w razie zarazenia. Wiec cos w tym jest, tylko ze za pozno wszystko bylo w 2020 wprowadzone i za malo restrykcyjnie.