Aktywne Wpisy
mirko_anonim +201
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Coraz częściej czytam wpisy, w których niebiescy żalą się na to, że ich dziewczyny wymagają od nich żeby ciągle były zaskakiwane. Randki, wyjścia na miasto, do restauracji, prezenty.
Z drugiej strony czytam odpowiedzi różowych, że trzeba dbać i pracować nad związkiem, dlatego powinno się wychodzić np. raz w tygodniu do restauracji, obdarowywać wybrankę kwiatami itp.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się czy świat na głowę upadł, czy ludzie aż tak łyknęli propagandę z social mediów i korporacji, że miłość = konsumpcjonizm?
Melkovva_ +2
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.6% (737)
- nie 7.4% (59)
Jak wcześniej wspominałem zabawa będzie ewoluować
Jeśli nie zagłosowałeś we wcześniejszych zestawieniech to tu masz linki: https://www.wykop.pl/wpis/54654213/
Ciężko zgadnąć kto dziś wygra
Wiele zalezy od tego jak duża część społeczności zagłosuje tzn ile osób Zaplusuje wpis i dzięki temu dotrze on do szerszej liczby osób. Wg #p-----b wygrała by Mia Malkova ale sądzę że wy inaczej zagłosujecie.
Komentarz usunięty przez autora
Inaczej głosować będzie coraz mniej osób bo ludziom nie chce sie dawać plusa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Post pewnie znów zamknie sie poniżej 100 plusów i poniżej 400 oddanych głosów. ( ಠ_ಠ)
Ankiety będą nadal co tydzień a i tak konkurs zajmie cały rok
Za tydzień ankieta będzie osobnym postem, oddzielonym od zabawy z plusowaniem.
Serio, jacy ludzie są leniwi ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Bez plusów post dociera do zbyt małej ilości osób i jest przez to mało głosów
Poza tym kiedyś to było kiedyś. Kiedyś ludziom sie chciało.
Pewnie tak jak mówisz było by łatwiej uzbierać ludzi wokół tagu ale już zdecydowałem sie na taka zabawę.
I szczerze.. nie wiedziałem ze byłą juz taka akcja
Komentarz usunięty przez autora
Lanny Barby, C. Luvana, Jenaveve Jolie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)