Aktywne Wpisy
3x32 +25
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
badreligion66 +417
Ci przesympatyczni ludzie nie chcieli nawet śniadania, musilismy namawiać ich na kawę i herbatę, cale szczęście dali się namówić i chociaż trochę ich poznaliśmy. Na koniec chcieli uciec nie biorąc nic za trasę czy autostradę (!) ale całe szczęście doszliśmy do porozumienia :D
Tak więc raz jeszcze szacunek i gorące podziękowania!
PS. przebiliście 40.000 zł, jesteście wielcy!
#shepardchoruje
Komentarz usunięty przez autora
Podziwiam za upór, że chce Ci się walczyć. No i fajnie że inni chcą pomagać! Pozdrawiam, powodzenia.
@Popularny_mis: Przespałem się z tematem, parę osób też mnie namawiało, więc w końcu przyznałem się do błędu i jednak. Niepotrzebnie się tak na początku upierałem ale cóż, człowiek stary a głupi.
@Grewest: całe szczęście mam kindle'a więc dużo czytam, jak mam dostęp do tv to coś oglądam. Do grania jakoś nie mam weny, czekałem na patch do CP2077 (PS4 Pro) ale czytając co się dzieje, to chyba sobie nie pogram :P
@demontre Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Jeśli jak jesteś słabszy tetra to ja to rozumiem, ale jeśli nie to .. nie rozumiem.
W każdym razie pozdrawiam mirka który ci pomógł. Takich ludzi więcej trzeba.
@demontre: ILE? przecież koszt zbudowania tego urządzenia nie powinien przekroczyć 500 złotych, z robociznom w chinach pewnie z tysiak ヽ( ͠°෴ °)ノ