Wpis z mikrobloga

Uuu. Nie zedrzyj emalii. Piekarnik do drogich nie należy, a rodzice do skrupulatnie przestrzegających instrukcji, no to.. niech wykładają dno folią aluminiową, niech kładą cokolwiek włącznie z blachą ze starego piekarnika byleby tak nie brudzić
  • Odpowiedz
myślę że warto zacząć od instrukcji dla rodziców jak nie być brudasem

@Havun: Potem po roku jest darcie mordy że kiedyś to były sprzęty a nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@0w202122: Jak mi się coś przypiekło na dnie, to nalewałam wodę i po jakimś czasie ładnie schodziło bez szorowania - ale nie było tego aż tyle i podejrzewam, że to zostało zapieczone już parę razy...
  • Odpowiedz
@0w202122: kupujesz tenzi brudex za 14zł i jazda tylko uwaga bo to jest mocny koncentrat głównie do zastosowań przemysłowych i można sobie dziurę wypalić w ubraniu, albo się poparzyć, nie polecam wdychać oparów xd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@0w202122: a czy piekarnik nie ma opcji czyszczenia? Plus serio jak można tak nie dbać o sprzęt? Przecież wystarczy zawsze mieć pod spodem blachę na którą coś kapie, nie mówiąc już o sprzątaniu po gotowaniu...

Następnym razem się zastanów czy w ogóle warto coś kupować rodzicom jak nie ogarniają sprzętu AGD...
  • Odpowiedz
  • 0
Clinex grill. Popryskać, zostawić na 3, 4 minuty i rozpuści cały tłuszcz. Jeden z lepszych środków jakie odkryłem z 3 lata temu.
  • Odpowiedz