Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +79
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1412
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Pomocy bo mam już dość bycia biedakiem robakiem.
#programowanie #android #progrmaista15k #studentza3piwa
Komentarz usunięty przez autora
@FortunaHej: komunikator
@e3b0c: Snapchat jest obecnie warty 1.7 miliarda dolarow czyli jakies 6300000000 zlotych + kwota na zlikwidowanie praktycznie monopolu. Jakies 10 miliardow zlotych.
@e3b0c: 71 miliardow zlotych + tak samo cena obalenia monopolu.
@ulke:
Właśnie nikogo nie znam. Backend mógłbym może i ogarnąć sam ze znajomymi bo jak już wspominałem umiem into komputery. Natomiast apki mobilne to dla mnie inna planeta. Jakieś opinie i doświadczenia
@e3b0c: Ha ha ha ha. Ty nie masz pojecia ile kosztuje aplikacja mobilna, jakbys mial pomysl ktory jest wart wiecej niz 10 zlotych to dam sobie obie rece obciac.
@e3b0c: Czyli chcesz kogos zabija za 4k pln?
@FortunaHej: za 4k to z pogrzebem i stypa
Masz rację, nie mam pojęcia ale to już napisałem wyżej
@e3b0c: To dlaczego nie uznajesz mojej wyceny? Ja w przeciwienstwie do ciebie sie znam, nie groze nikomu smiercia bo mi sie jego wiedza nie podoba...
@FortunaHej: zapytałem o cenę zrobienia appki a nie całej firmy. Przecież obecny snap to pracownicy, infra, miliony userow. Chińczyk jak kopiuje iPhona to nie stawia firmy za bilion baksów. Nie umniejszam twojej wiedzy ale się po prostu nie zgadzam.
Zresztą nie tylko o hajs mi chodzi ale tez gdzie uderzyć, jak zacząć.
Z killerem to był żart, taki niskich lotów bo takie lubię.
@ulke: