@vizori: @huasko: Psychedelique to arcydzieło, ID nie testowałem, a PL muszę jeszcze sprawdzić w deszczową pogodę, tak jak powiedział @huasko, bo za pierwszym podejściem zapach mnie nie porwał, choć przyznaję że parametry ma potężne
@Kondzio21: Tez lubię paczulę i się srogo zawiodłem Coromandelem EDP. Na mojej skórze Reminiscence Patchouli przebija go pod każdym względem. @vizori: @huasko: PL dla mnie to trochę taki klasyczny EN w wersji premium.
@fryco: słyszałem już takie opinie, chyba od również od Ciebie, ale dla mnie to inne zapachy. dla mnie EN to świeży przyjemniaczek w porównaniu z PL, w ogóle inny kaliber zapachu
@Kondzio21: Nie znam edp, ale mam edt i uważam, że jest przepiękny. Taka esencjonalna paczula podbita białą czekoladą. Genialna trwałość i rozsądna projekcja. Świetny zapach.
#perfumy
powąchałem go w butiku i mi nie podszedł, ale może powinien dostać drugą szansę
@huasko: Zależy od tego czy jesteś paczularzem czy nie, tutaj jest tyle tego nawalone że trzeba mieć pewną tolerkę xd
pewnie kiedyś zamówię dekant, jak coś znam podstawy reanimacji
@huasko: Żowła ma jakieś ciekawe paczuły oprócz Psychedelique?
O, kolejny drogi blind buy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vizori: @huasko: PL dla mnie to trochę taki klasyczny EN w wersji premium.
@fryco: +1
dla mnie EN to świeży przyjemniaczek w porównaniu z PL, w ogóle inny kaliber zapachu