Aktywne Wpisy
Batonoski +41
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
Baba_Yagi +145
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
W końcu po długim czasie nauki (od marca 2020) dostałem swoją pierwszą robotę w programowaniu - czysty python (skrypty). Przeszedłem pierwszy etap rekrutacji, zrobiłem zadanie rekrutacyjne, potem na drugim kilka błędów które były do poprawy i finalnie od 1 marca rozpoczynam ścieżkę programisty 15k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego miejsca bardzo chciałbym podziękować osobom takim jak:
- Moja różowa która wspierała mnie o udzielała mega wsparcia psychicznego w chwilach zwątpienia - @Ciostko69
- Michałowi który wziął mnie pod swoje skrzydła i kopał po dupie gdy czegoś nie rozumiałem
- Wykopkom którzy mi pomogli z problemami gdy stackoverflow okazał się zbyt trudny - @lionbest, @patrolez, @HefiDL, @morsik, @michael93plz, @kinemator, @skipi, @Henryhenry i wiele wiele innych którzy się gdzieś przewinęli ( ͡º ͜ʖ͡º)
#python #naukaprogramowania #chwalesie
Komentarz usunięty przez autora