Aktywne Wpisy
tekserew +18
Pawci0o +4
Mireczki wytłumaczcie mi, dlaczego w 2023 roku konsola xbox series x sprzedaje się znacznie gorzej, czyli jest zauważalnie mniej popularna od konkurencji w postaci sony playstation 5?
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie

Co o tym sądzicie?
#keto #ketoza
Natomiast te wiadomości to dowody anegdotyczne, wypowiadane przez ludzi którzy średnio wiedzą o czym mówią (przykład z dziećmi na keto z powodów neurologicznych)
Jak wiadomo w keto ciężko czasem dostarczyć minerały. Potas, magnes, sód - w moim bliskim otoczeniu pewna osoba zaniedbała temat elektrolitów właśnie. Zero suplementacji, pożywienie głównie białko i tłuszcz. Po 2 latach zaczęła mieć napady - dziwne, ni to drgawki ni to skurcze, ni to napad paniki. 4x skończyło się interwencją pogotowia.
Long story short:
@mitchumi: Kluczowe moim zdaniem są organy z bogactwem składnikow, do tego kości, chrząstki a nie same mięśnie i tłuszcz. Suplementacja pewnie nie zaszkodzi ale najważniejsze są rzeczy które zjesz.
Ja jem 70 - 100g węgli, jestem w keto, czuję się świetnie i wyniki mam prawidłowe.
@mitchumi: Jakbym miał jeść tak mało białka, żeby być w ketozie, to pewnie też bym miał niedobory. ¯\_(ツ)_/¯
@mitchumi: uzupełnienie