Aktywne Wpisy
Nuiean +5
bilans poznanych facetów na #tinder, którzy naprawdę początkowo mi się spodobali:
1. chłop alkoholik, #!$%@?ł się na pierwszym spotkaniu
2. chłop ze schizofrenią której nie leczy i uważa że psychiatrzy chcą mu zaszkodzić
3. chłop, który sam stwierdził u siebie rozdwojenie jaźni i jej nie leczy, wierzy w duchy, tarota i wpływ na ludzi przez układ gwiazd
no jezu
1. chłop alkoholik, #!$%@?ł się na pierwszym spotkaniu
2. chłop ze schizofrenią której nie leczy i uważa że psychiatrzy chcą mu zaszkodzić
3. chłop, który sam stwierdził u siebie rozdwojenie jaźni i jej nie leczy, wierzy w duchy, tarota i wpływ na ludzi przez układ gwiazd
no jezu
Ze względu na mój tryb pracy szukam ćwiczeń bez sprzętu. Niestety nie mam dostępu do hantli, do drążka itd
Obecnie aby nielenić się korzystam z aplikacji Home Workout na androida
Poleci ktoś coś lepszego?
Siłownia czy zabieranie sprzętu niestety niewchodzi w grę przez to że często zmieniam miejsce w którym jestem więc potrzebuje czegoś bez sprzętu do domu (albo coś co można zabrać łatwo jak gumy tylko też niema o co zaczepić).
Obecnie aby nielenić się korzystam z aplikacji Home Workout na androida
Poleci ktoś coś lepszego?
Siłownia czy zabieranie sprzętu niestety niewchodzi w grę przez to że często zmieniam miejsce w którym jestem więc potrzebuje czegoś bez sprzętu do domu (albo coś co można zabrać łatwo jak gumy tylko też niema o co zaczepić).
#pcmasterrace #olx