Aktywne Wpisy
mookie +95
Czy mieszkania chronią przed inflacją?
Najnowsze dane pokazują, że tak średnio. Mieszkania widocznie zaczęły tanieć dopiero od pół roku i trend jest coraz bardziej widoczny.
W świetle najnowszych prognoz BIK na temat udzielanych kredytów: 45,4mld w 2022 wobec prognozowanych 28mld w 2023 raczej należy spodziewać się kontynuacji spadków.
#nieruchomosci #finanse #inflacja #ciekawostki #ekonomia #pieniadze
Najnowsze dane pokazują, że tak średnio. Mieszkania widocznie zaczęły tanieć dopiero od pół roku i trend jest coraz bardziej widoczny.
W świetle najnowszych prognoz BIK na temat udzielanych kredytów: 45,4mld w 2022 wobec prognozowanych 28mld w 2023 raczej należy spodziewać się kontynuacji spadków.
#nieruchomosci #finanse #inflacja #ciekawostki #ekonomia #pieniadze

Przeczytałam komentarze pod wpisem @blinkarA i jestem po prostu przerażona poziomem wiesniactwa, płytkości i nie wiem co jeszcze komentujących. To jest tskie dno. Typowa Polska w pigułce. Wszelkie wykopki płaczą ze loszki to kuurvy i nie chcą ich bo są: niscy, grubi, wysocy, szczupli, maja małego #!$%@?, duże #!$%@?, oponkę, absy, pryszcze, zakola cokolwiek a laska wrzuca cycki na WOŚP i słyszy najobrzydliwsze komentarze ever.Nie, to nie jest wolność słowa tylko DRAMAT.
1. chłop alkoholik, #!$%@?ł się na pierwszym spotkaniu
2. chłop ze schizofrenią której nie leczy i uważa że psychiatrzy chcą mu zaszkodzić
3. chłop, który sam stwierdził u siebie rozdwojenie jaźni i jej nie leczy, wierzy w duchy, tarota i wpływ na ludzi przez układ gwiazd
no jezu
Zapraszam do mnie jestem normalnym chłopem beng beng
Możesz mnie ubóstwiać, gotować mi i prać skarpetki :)
z ciekawości, jakie miasto? albo obok jakiego większego, i jaki zakres wiekowy
@lexico przerasta cię obsługa pralki?
Najak beng beng
o patrz laska to ja mam 177
patrz jaki bicek mam look..IMPONUJE COOO? ROBII WRAŻENIE
@Nuiean: a po co pralka, jak jest różowa?
@zartos miałam stąd dwóch chłopów xD i zniszczyli mi spojrzenie na wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to już nie chcę jak ty taka doświadczona
już jest twoja bierz jak reksioo inteligencie:F
@Nuiean Trollu bo co? Bo pytam o to ile miałaś partnerów?
Chłopie laska która ma tindera miała w sobie dziesiątki kuttsow najprawdopodobniej...
Myślę że u niej 6 bolców minimum
No jest to możliwe, widać że lubi seks ale chyba teraz szuka czegoś na stałe i przebiegu nie poda nawet na wykopie.
No ciągnie ciągnie widać po tym z kim się spotykała :D Ale też jej teraz na zasobach zależy szuka bogatego chłopa.
@Nuiean: wydaje się, że masz dobrą kobiecą intuicję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nuiean: A jestes pewna, że nie szukałaś na wykopie? xD
@LonNon: tindwrówka to tyle ma w miesiącu
schizofrenia jest nieuleczalna...
a co ten pierwszy zrobił na randce bo wykop narzucił cenzurę
to se wyłącz cenzurę w ustawieniach.
Nie wierzę ci że byłabyś z psychicznie chorym,no chyba że ma jakieś inne cechy które cię pociągają.
no fakt ....
Dobra wierzę,pewnie brzydka jesteś xd