Aktywne Wpisy
WielkiNos +554
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +646
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Ten ból zrozumieją tylko gracze Total War.
#totalwar #medieval2totalwar #gry
Jeden z powodów dla którego wolę prowadzić bitwę w stylu "wschodnim" #pdk.
Utrata dowódcy często jest groźniejsza niż fakt walki jednym oddziałem mniej.
Raz w pierwszym Rome zdechł mi top tier 9 czy nawet 10 gwiazdek... 35 lat ojczyzny nie widział i już nie wrócił,
Innym razem straciłem Walleca jak grałem Szkocją w kampanii angielskiej bo zapomniałem że jego oddział nie ma boosta do HP.
Jeszcze w ramach ciekawostki z odwrotnej sytuacji. któregoś pięknego razu brakowało mi generałów grając Scypionami. Patrzam na jakąś wrogą armię a tam sama milicja hoplicka x20 XD
A ja na to biorę DWA oddziały, Jeden Pretorianie konni i drugi Kohorta pretoriańska... Bitwa trwała z chyba kurna godzinę, wygrać jakimś wałem wygrałem ale generała nie dostałem. No ból podobny do utraty tego 10cio gwiazdkowego. XDD