@johnymielony69 tego trochę popsuli tą niską glebą, ale jak tak patrzę to polonez miał całkiem niezły design, które łka poprawek i wyglądałby naprawdę zajebiście.
@Szamotowy_Marian: podejrzewam że na pneumatyku ten polek, ogólnie sporej rzeszy osób nie podoba się taki niski zawias w autach, ja ogólnie lubię jak auto nisko siedzi (oczywiście nie aż tak jak na obrazku :)
nie dziwnego, zaprojektowałongo biuro Giugiaro, i pierwotnie to miał być projekt bodajże jakiejś Lancii.
@v-tec: @Szamotowy_Marian: nie - prawdopodobnie polonez to odrzucony prototyp fiata 137 (wywodzący się swoją drogą z konceptu samochodu bezpiecznego fiata i modernizacji PF 125p o nazwie kodowej 125PN), którego dostosowano do mechaniki produkowanego na Żeraniu 125p - jedyne co miał wspólnego z Lancią to autora designu w osobie Giugiaro ( ͡°͜ʖ͡°
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
@v-tec: @Szamotowy_Marian: nie - prawdopodobnie polonez to odrzucony prototyp fiata 137 (wywodzący się swoją drogą z konceptu samochodu bezpiecznego fiata i modernizacji PF 125p o nazwie kodowej 125PN), którego dostosowano do mechaniki produkowanego na Żeraniu 125p - jedyne co miał wspólnego z Lancią to autora designu w osobie Giugiaro ( ͡° ͜ʖ ͡°
Swoją drogą Polonez wyglądał naprawdę dobrze.