Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4512
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +309
#heheszki #funfact
Szanowny Panie,
zamiast wyśmiewać producenta tej gry, to może niech Pan poinformuje go o tym błędzie, skoro nikt inny przez 30 lat nawet nie raczył o tym wspomnieć...
Z poważaniem
Uczony Intelektualny
Elo mordo,
Stostowales cringe,
Pzdr i z fartem.
Komentarz usunięty przez autora
Wyjmij kija z dupy
Z poważaniem
Krzysiekj220
2. Może nie poprawiają dlatego, że to taki rodzaj błędu, który w sumie nikogo nie obchodzi i nie jest jakoś mega dostrzegalny?
2. ogólnie podziwiam że firma klepie takie cudo od 30 lat, istne perpetuum mobile - nic nie zmieniać i zarabiać.