Siema, chce was przestrzec przed zakupami w sklepie internetowym Dopestore.pl Sklep sprzedaje chińskie nieudolne podróbki znanych marek. Poniżej przedstawiam wam co zostało zamówione, a w komentarzu znajdziecie foto co przyszło i gdzie sklep kazał wylać bluzę do zwrotu xD
Dodam, że ni cholery nie orientuje się w jakich cenach normalnie chodzą takie ciuchy, a cena 3 stówki za taką zwykłą bluzę Nike wydała mi się uczciwa xD
Dodam, że ni cholery nie orientuje się w jakich cenach normalnie chodzą takie ciuchy, a cena 3 stówki za taką zwykłą bluzę Nike wydała mi się uczciwa xD
@Stolusznik: wszyscy wiemy, że chciałeś brylować w gimbazie, nie p-----l.
@LewitujacyBanan: mądry cebulak po szkodzie, ważne, że hajs zwrócony. Śmieszna sprawa jest to, że odesłałem ten shit, hajs oddali, a bluza wróciła do mnie po 3 miesiącach jak by nikt jej nie odebrał tam na miejscu xD
@Stolusznik: ty tak na serio? o patrz bluza która chodzi po 15-20k jest na dpstore za trzy stówki, niezła promka, co? bluza którą ty kupiłeś normalnie chodzi w granicach 2000-2200zł
Sklep sprzedaje chińskie nieudolne podróbki znanych marek.
Poniżej przedstawiam wam co zostało zamówione, a w komentarzu znajdziecie foto co przyszło i gdzie sklep kazał wylać bluzę do zwrotu xD
1/4
#streetwear #oszukujo #niepolecam
@Stolusznik: wszyscy wiemy, że chciałeś brylować w gimbazie, nie p-----l.
@SzczeryChopak: ja wiedziałem, że banany są p--------e ale 15-20k za bluzę?