Wpis z mikrobloga

Mamy list! (ʘʘ) @Koshnei
#wolamyzbanowanych

TREŚĆ

sieuma to znowu ja tresc listu:

sieuma bendzie krutkonatema biauek mnie capnol za muwienie o nim prawdy bo xvolr albo jeszcze jeden taki homoseksualista byl nie pamietam jak sie nazywal zglosil ten wpis czyli pewnie dotykal sie z biaukiem w rurzne miejsca dobra mialo byc krutko wienc tak:

@Drzemka_w_cieniu_drzew z czego masz beke debilu hyba z sb buhaha

@graner jestes gitem wiadomo za to mje biauek do wienzienia wsadzill

@ringkobing  @iks__dee @sizuu @dobrosulka @dmwl @zukpomocnikkucharza @obserwatorrr @9grzesiek_ @kotwherbacie jestescie giga koxami pzdr dla was od wienzienia czyli pdw ale odwrotnie kleisz no to ledzymy dalej @doborsulka wsumie to ty terz sie do tego bana przyzcyilas bo musialem cos napisac do tego obraska typu essa rigcz opie es tego typu wienc wymyslilem cos sensownego o biauku co ma odzwierciedlenie w rzeczywistosci no to dalej @cybek-marian tez jest koxem @mleko23 wiadomo i muj ulubjeniec @DrJekyllandMrHyde nie zmieniaj awataru ok aha i on wyjdzie za niedlugo a mn nie bendzie dlugo jeszcze ehhhhhhhhhhhhh  co tam dalej czytam dalej mirko jak cos i te wasze wysrywy z nocnej pzdr zrobilem sb terz durzo notatek o was to w dalszyh listah bende o was wspominauuu (i dobrze i zle buhaha ʕʔ) aha i spermiarstwo bym prosil o o-------e sei od @jendza ok aaaa przypomnialo mi sie ze ktos sie tam prul do mnie bo zglosil moje potenzne pancze iksdeee beka z cb typie w ogule to za to nawet ostrzerzenia nie dostalem XDDDD wiec pzdr pdw ale odwrotnie!

@gimnazjumqqq a tak w ogule to fajnie rze przenosisz te listy tybu golomp z wienzienia do dobryh hopakuw z mirko pozdrawiam cb cieplutko terz 

pozdro jeszcze dla @kotolazik co zrobiuuu kox awatar bo jes koxem i lb twuj shitpost  @esci terz jes koxem i @jestepianke nie pozdrawiam dalej pamjentam te oszczerstwa o mojej pitcy pzdr nie dla cb ale dla wszystkih innyh mirasuw dobryh i mirabelek pdw ale odwrotnie  

@koshnei

Tag #wolamyzbanowanych służy do wołania zbanowanych, by nie było im smutno, bez względu na powód zbanowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli chcesz się podzielić z wykopkami powodem zbanowania lub przekazać inną wiadomość, pisz na gimnazjumqqq@wp.pl (inicjatywa: @gimnazjumqqq ). Można przesyłać pozdrowienia zza paltynowej kurtyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach