Aktywne Wpisy

Od ogórów po selfmade milionerkę. Moszna? Moszna! Najważniejsze to znaleźć kogoś kto będzie was ciagnął
#izaadamczyk #frajerzyzmlm #mlm #izadamczyk
#izaadamczyk #frajerzyzmlm #mlm #izadamczyk
źródło: temp_file3776546778989596706
Pobierz
Knamga +1
Co sądzita o pracy na nocnej linii kurierskiej, tylko lipa płacą 270-300 dniówki jak za całą noc jebbania 19-8
#zycietruckera #bekaztransa
#zycietruckera #bekaztransa

#wolamyzbanowanych
TREŚĆ
sieuma bendzie krutkonatema biauek mnie capnol za muwienie o nim prawdy bo xvolr albo jeszcze jeden taki homoseksualista byl nie pamietam jak sie nazywal zglosil ten wpis czyli pewnie dotykal sie z biaukiem w rurzne miejsca dobra mialo byc krutko wienc tak:
@Drzemka_w_cieniu_drzew z czego masz beke debilu hyba z sb buhaha
@graner jestes gitem wiadomo za to mje biauek do wienzienia wsadzill
@ringkobing @iks__dee @sizuu @dobrosulka @dmwl @zukpomocnikkucharza @obserwatorrr @9grzesiek_ @kotwherbacie jestescie giga koxami pzdr dla was od wienzienia czyli pdw ale odwrotnie kleisz no to ledzymy dalej @doborsulka wsumie to ty terz sie do tego bana przyzcyilas bo musialem cos napisac do tego obraska typu essa rigcz opie es tego typu wienc wymyslilem cos sensownego o biauku co ma odzwierciedlenie w rzeczywistosci no to dalej @cybek-marian tez jest koxem @mleko23 wiadomo i muj ulubjeniec @DrJekyllandMrHyde nie zmieniaj awataru ok aha i on wyjdzie za niedlugo a mn nie bendzie dlugo jeszcze ehhhhhhhhhhhhh co tam dalej czytam dalej mirko jak cos i te wasze wysrywy z nocnej pzdr zrobilem sb terz durzo notatek o was to w dalszyh listah bende o was wspominauuu (i dobrze i zle buhaha ʕ•ᴥ•ʔ) aha i spermiarstwo bym prosil o o-------e sei od @jendza ok aaaa przypomnialo mi sie ze ktos sie tam prul do mnie bo zglosil moje potenzne pancze iksdeee beka z cb typie w ogule to za to nawet ostrzerzenia nie dostalem XDDDD wiec pzdr pdw ale odwrotnie!
@gimnazjumqqq a tak w ogule to fajnie rze przenosisz te listy tybu golomp z wienzienia do dobryh hopakuw z mirko pozdrawiam cb cieplutko terz
pozdro jeszcze dla @kotolazik co zrobiuuu kox awatar bo jes koxem i lb twuj shitpost @esci terz jes koxem i @jestepianke nie pozdrawiam dalej pamjentam te oszczerstwa o mojej pitcy pzdr nie dla cb ale dla wszystkih innyh mirasuw dobryh i mirabelek pdw ale odwrotnie
@koshnei
Tag #wolamyzbanowanych służy do wołania zbanowanych, by nie było im smutno, bez względu na powód zbanowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli chcesz się podzielić z wykopkami powodem zbanowania lub przekazać inną wiadomość, pisz na gimnazjumqqq@wp.pl (inicjatywa: @gimnazjumqqq ). Można przesyłać pozdrowienia zza paltynowej kurtyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
O co chodzi? xd
źródło: comment_1610835358qxHWVWfJDjnxxkTK7XUfvd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora