Ja głosować nie mogę ale gdybym mógł głosowałbym na Angel Smalls lub Cassandrę Nix Obie są dobrymi nimfetkami i nakręciły sporo ciekawych scen z których powstały kultowe gify. Jednak spodziewam się raczej wygranej Ashlynn lub Emily.
@neuromancer80: o fuk! Faktycznie mi sie machło. Przy okazji szukania jej zdjęć za dużo pojawiło mi się fejków z Anderson no i masz ci los A skoro już pisze to to byłby mój 3 wybór co do zdjęcia i tu już widac o kogo chodzi:
@snorli12: ja nie spodziwałem sie że będzie tak mały odzew. ALe to tez przez to ze ludziom nie chce sie plusować. Póki co zagłosowało tak mało osób że nikt nie komentuje dzisiejszych 2 dodatków przy czym jeden miał eskalować i stać sie akcją heheszkową w środy a tu okazuje się że będzie to raczej akcja promocyjna. :-(
https://www.wykop.pl/wpis/54786295/wykop-uczy-wykop-bawi-gwiazdke-p---o-ci-przedstawi/#comment-194637935
Obie są dobrymi nimfetkami i nakręciły sporo ciekawych scen z których powstały kultowe gify.
Jednak spodziewam się raczej wygranej Ashlynn lub Emily.
@4pietrowydrapaczchmur: 6 to napewno Jillian Anderson?
Przy okazji szukania jej zdjęć za dużo pojawiło mi się fejków z Anderson no i masz ci los
A skoro już pisze to to byłby mój 3 wybór co do zdjęcia i tu już widac o kogo chodzi:
Póki co zagłosowało tak mało osób że nikt nie komentuje dzisiejszych 2 dodatków przy czym jeden miał eskalować i stać sie akcją heheszkową w środy a tu okazuje się że będzie to raczej akcja promocyjna. :-(