Aktywne Wpisy
niech_ktos +53
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +1096
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
#programista #php #programowanie #informatyka #zycie #praca
@frow: @zakopiak: @cypo:
Wracając do tematu, to ja osobiście cenię sobie jak junior nie ma kompleksów i potrafi się zapytać jak coś zrobić, zamiast brnąć bez sensu i tracić czas. Najwięcej człowiek uczy się
Czyli inaczej mówiąc patrzy się częściej na człowieka i jego sposób rozumowania, a nie jego skille stricte techniczne.
Oczywiście ktoś, kto "się nadaje" zwykle będzie miał też i skille techniczne, bo dla takiej osoby podstawy są do opanowania w stosunkowo krótkim czasie.
Jeszcze wyjaśnienie do poprzedniego mojego posta.
Chyba, że trafisz do Januszexu, to wtedy Janusz będzie oczekiwał, że będziesz robić to samo co inni, tylko taniej. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takich omijamy.
Obecnie nie wystarczy zrobić tutoriala z udemy trwającego 10h. To nie te czasy.
Polecam Ci najpierw poczytać jakie są wymagania, czego szukają na rynku i zacząć się uczyć. Widać, że raczej tego jeszcze nie zrobiłeś ¯\_(ツ)_/¯
@frow: @zakopiak: