Aktywne Wpisy
kukold +60
Uporządkujmy fakty:
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie
1. jakiś kacapski komandir stwierdza: Szojgu #!$%@?, wołam 25 tys najemników z czołgami i idziemy na Moskwę
2. Zajmują miasto wielkości wojewódzkiego w Polsce bez jednego wystrzału
3. Jadą dalej, zajmują kolejne duże miasto, są 300 km od Moskwy, zestrzeliwują jakieś śmigłowce bojowe
4. Zaczynają do nich dołączać lokalne oddziały armii rosyjskiej, ludzie na ulicach Rostowa skandują: Wagner, Wagner
5. BIałoruski rząd opozycyjny wzywa do obalenia Łukaszenki bo Rosja nie
To był teatr polityczny. Graham/Blumenthal naciskają na rezolucję nuklearną NATO, mówiącą, że jeśli Rosja użyje taktycznej broni nuklearnej na Ukrainie, to NATO pójdzie na całość, mimo że Ukraina nie jest członkiem NATO. Myślę, że Rosja przygotowuje się do zrzucenia taktycznej bomby atomowej.
Jeśli to zrobią, zmusi to NATO do głosowania za pójściem na całość, a jeśli wszyscy za jednego będą głosować, kilka krajów zagłosuje przeciwko interwencji, sygnalizując koniec NATO jako koalicji i
Jeśli to zrobią, zmusi to NATO do głosowania za pójściem na całość, a jeśli wszyscy za jednego będą głosować, kilka krajów zagłosuje przeciwko interwencji, sygnalizując koniec NATO jako koalicji i
No właśnie. Podajcie mi sens posiadania większej ilości. W czym to zauważę? Jak czasem widzę sygnaturki typu: I7 8700K, 16GB ram, Radeon rx 5700 to aż mnie ciśnie by spytać: nie lepiej sprzedać z tego 8GB i kupić inne lepsze podzespoły? Widziałem też u niektórych 32GB ram. To już całkiem mnie rozwala No, ale pytam bo nie wiem, więc proszę o miłe odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #pc #pcmasterrace #informatyka
Komentarz usunięty przez moderatora