Wpis z mikrobloga

Nie no #!$%@?ło teraz skalę szrotomierza, gość przez cała karierę w klubach osiągnął średnią punktów 1,19. Regularnie grał tyko w jakiejś okręgówce w Niemczech....
#wislakrakow
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1906pel: Przecież to transfer z polecenia Hyballi, wie co robi myśle, skoro już w Bredzie go chciał. Na Mehremicia wszyscy #!$%@? jak na dziada a prezentuje sie całkiem solidnie.
  • Odpowiedz
@borzug: Znająć życie za 6 albo 12 miesięcy Hyballi nie będzie a on zostanie. Fatos też był z polecenia Skowronka, co to zmienia, że jest z polecenia? Wymień mi jednego który z będąc podstawowym zawodnikiem w okręgówce niemieckiej był solidnym graczem w lidze. Przecież mogli Celebana zatrudnić albo Adama Marciniaka i byliby większymi wzmocnieniami
  • Odpowiedz
@wypopeq2599: czyli klepnął transfer, chodzi o to że kontrakt na 2,5 roku a trener znając życie maks rok popracuje, a potem będzie problem jak z Beczirajem czy innymi wynalazkami którym płacić trzeba a pożytku żadnego. Problemem podstawowym jest to że CV ma takie a nie inne. I nie gadajcie że nie widziałem a oceniam , a po czym mam oceniać ? Oglądać mam okręgówkę w Niemczech ? Po CV jedynie
  • Odpowiedz