1.W Gothic 2 Noc Kruka przy rozpoczęciu rozdziału odnawiają się przeciwnicy? (zwierzaki potwory i bandyci)?
2.Jeśli tak to czy zastępują poprzednie stwory? Czy się kumulują (jak nie oczyściłem miejsca poprzednim razem)?
3.Rośliny i łupy z skrzynek się nie resetują / odnawiają?
4. Mam problem z Krwawe puchary / kielichy które mam znaleźć dla Cassi. Nie mogę znaleźć tego w ratuszu (w pokoju Lariusa). Przychodzę tam w nocy ale w miejscu gdzie śpi nie ma go. Nie widziałem w intrenecie zdjęć z tego miejsca lub momentu gry aby podpatrzeć gdzie go szukać ;/. Jest jakiś poradnik lub galeria zdjęć z lokacjami?
@Kemoi: 1. Czy się odnawiają, raczej nie. Po prostu są dodawane nowe/inne niż się odnawiają. Oczywiście nie wszędzie 2. Kumulują 3. Nie 4. Nie pamiętam dokładnie ale akurat na ten temat jest google dobry
@Kemoi: 2. Warto dodać że w nowym rozdziale mogą dodać się potwory które zabiją te stare (np. w 3 rozdziale w jaskini dodadzą się orkowie którzy zabiją bandytów którzy byli tam od początku gry)
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
2.Jeśli tak to czy zastępują poprzednie stwory? Czy się kumulują (jak nie oczyściłem miejsca poprzednim razem)?
3.Rośliny i łupy z skrzynek się nie resetują / odnawiają?
4. Mam problem z Krwawe puchary / kielichy które mam znaleźć dla Cassi. Nie mogę znaleźć tego w ratuszu (w pokoju Lariusa). Przychodzę tam w nocy ale w miejscu gdzie śpi nie ma go. Nie widziałem w intrenecie zdjęć z tego miejsca lub momentu gry aby podpatrzeć gdzie go szukać ;/. Jest jakiś poradnik lub galeria zdjęć z lokacjami?
Dzięki za odpowiedź i Pozdrawiam!
#gothic #pytanie #grajzwykopem #kemotowepytania
2. Kumulują
3. Nie
4. Nie pamiętam dokładnie ale akurat na ten temat jest google dobry
1. tak
2. kumulują
3. tak
4. no stoi tam za nim gdzieś jak siedzi na fotelu czy cos