Było mi go nawet żal (no bo wygląda żałośnie w tych futerkach i okularkach), ale przeczytałam, że ma 34 lata (myślałam, że ze 20). W tym wieku już by należało mieć trochę rozumu. Na tyle przynajmniej, by będąc Żydem nie brać udziału w zamieszkach ramię w ramię z neonazistami, a będąc synem sędziego wiedzieć, że jeśli Sąd Najwyższy odrzucił kilkadziesiąt skarg wyborczych, to te skargi jest g---o warte.
@zkrwtq: Zbiór zwolenników Trumpa nie jest tożsamy ze zbiorem neonazistów, natomiast wśród zwolenników Trumpa są neonaziści (zaryzykowałaby twierdzenie, że zdecydowana większość amerykańskich neonazistów to zwolennicy Trumpa*) i w ataku na Kapitol byli widoczni i aktywni.
* Co nie oznacza, że większość zwolenników Trumpa to neonaziści, to nie jest relacja zwrotna. Tłumaczę, bo prawica ma z tym aspektem logiki potworny problem.
@bombastick: Ale nie federalnego. Nie wiem, jak to przetłumaczyć na polskie realia.
Aaron Mostofsky is the son of New York Supreme Court Judge Shlomo Mostofsky.
His brother, Nachman Mostofsky, is vice president of the South Brooklyn Conservative Club, and an elected district leader in the borough, according to Gothamist.
a co ma do tego że jest żydem? to ma się opowiadać po jedynej słusznej stronie?
@blogger: A, teraz niełykanie idiotyzmów o sfałszowanych wyborach to "opowiadanie się po jedynej słusznej stronie". Nie no, Żyd też może łykać idiotyzmy, to stereotyp, że Żydzi są mądrzy.
czyli on jest żydem neonazistą?
xD no tak a baiden i umiarkowani liberałowie to komunisci i anarchissci bo większość antifiarzy i blmowcow
Było mi go nawet żal (no bo wygląda żałośnie w tych futerkach i okularkach), ale przeczytałam, że ma 34 lata (myślałam, że ze 20). W tym wieku już by należało mieć trochę rozumu. Na tyle przynajmniej, by będąc Żydem nie brać udziału w zamieszkach ramię w ramię z neonazistami, a będąc synem sędziego wiedzieć, że jeśli Sąd Najwyższy odrzucił kilkadziesiąt skarg wyborczych, to te skargi jest g---o warte.
#usa #bekazprawakow #przegryw
źródło: comment_1610535159lpz9LFAxEiZAJ1V3yJc8H3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Andreth: syn sędziego Sądu Najwyższego? Czy trzeba lepszego dowodu na lewacki spisek?
Komentarz usunięty przez moderatora
@zkrwtq: a ma pan dowód, że nie?
@zkrwtq: Zbiór zwolenników Trumpa nie jest tożsamy ze zbiorem neonazistów, natomiast wśród zwolenników Trumpa są neonaziści (zaryzykowałaby twierdzenie, że zdecydowana większość amerykańskich neonazistów to zwolennicy Trumpa*) i w ataku na Kapitol byli widoczni i aktywni.
* Co nie oznacza, że większość zwolenników Trumpa to neonaziści, to nie jest relacja zwrotna. Tłumaczę, bo prawica ma z tym aspektem logiki potworny problem.
@bombastick: Ale nie federalnego. Nie wiem, jak to przetłumaczyć na polskie realia.
Komentarz usunięty przez autora
Każdy stan ma swój Sąd Najwyższy - stanowy.
Niezwiązane z federalnym Sądem Najwyższym
@blogger: A, teraz niełykanie idiotyzmów o sfałszowanych wyborach to "opowiadanie się po jedynej słusznej stronie". Nie no, Żyd też może łykać idiotyzmy, to stereotyp, że Żydzi są mądrzy.
@Andreth: Prawie jak niektórzy z lgtb ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Zielony_Pio: Chodzi o pochodzenie z klasy wyższej/wyższej średniej? Pewnie masz rację.
Tu bombelek z kolei częściowo polskiego pochodzenia. Wrzucił sobie focię na Snapchata.
źródło: comment_16106682571T2yg3rZ0Oz1szPHljLDpx.jpg
Pobierz