Aktywne Wpisy
Boroborro +4
Siemanko, otwieram kebaba ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale takiego czystego, dobrego z fajna obsługa i dbałością o jakość produktów i obsługę klienta, nie żadna obsrana budę. Jestem na etapie budowania menu i całego konceptu jeżeli chodzi o jedzenie. Wiadomo, mam już sporo natomiast chciałbym żeby kebabowe mirki doradzili. Co powinien mieć według was dobry kebab? Wiadomo każdy ma inny gust ale przyda się parę sugestii. Oczywiście jak otworzę
mr-dawid +10
#zaginieni #nastolatki #pomagajzwykopem #policja
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
Przestępstwo w 2020: spacer
Przestępstwo w 2021: saneczkarstwo i chęć zjedzenia pizzy
Brawo Polska Policja, czuję się bezpieczniej
#bekazpisu
#policja
@stefan_pmp: a co ma do tego policja? Jak cię Pan batem wysmagał po plecach to miałeś prensje do bata czy do pana?
Policja to nie jest etacik w korpo, albo umowa B2B gdzie sobie możesz powiedzie a j... się wszyscy jutro nie przychodzę do roboty bo mi się ni podoba, że muszę pracować dla firmy, która wspiera X, Y labo Z. To jest służba, dostajesz rozkaz, rozkaz
A dlaczego gdy strajkowali i walczyli o przywileje dla siebie to nagle dało się zamiast mandatów
I tu się mylisz. Mnie spisano za chodzenie z moją dziewczyną za rękę po wsi. Dodatkowo zagrożono, że jak następnym razem nie będziemy przestrzegać obostrzeń to dostaniemy mandaty. Było to w kwietniu gdy zakazano poruszania się w grupach do sklepów. Nikogo nie obchodziło, że mieszkamy razem. W radiowozie była dwójka policjantów i żandarm. W policji jest dużo frustratów, mało samodzielnie myślących osób, bo takie
A to nie spoko, bo przecież łapią ludzi z ulicy i każą im być bezmyślnym robotem który tylko wykonuje to co mu każą i nic więcej.
Nie, wystarczy mi że widzę smutnych panów stojących przy górkach ze śniegiem i przy lokalach które postanowiły postawić się kompletnie nieprzemyślanym zasadom z tiktoka premiera.
Polska policja zasługuje na pogardę, ostracyzm i opluwanie. Nie należy się zadawać z pieskami władzy. Pieprzenie typu "ja tylko wykonuję rozkazy" było i jest słabym argumentem.