Aktywne Wpisy
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Zmiana do spectresów jest totalnie z d--y, nerfiąc gem nerfią wszystko a nie tylko te OP jak SO, support spectresy praktycznie wypadają z obiegu. To nie jest nerf na jeden konkretny build, to nerf na cały archetyp. Potrójne nerfienie jednego buildu odbija się na takich niszach jak SRS czy AW, no to jest totalnie głupie.
Zostawienie bullshitu jakim jest aurastacking i tak naprawdę jedyne co to zrobienie z tego buildu jeszcze większego currency sinku i aurabotów które zwiększają 10-krotnie dmg w party bo Mark_GGG lubi aury xD
Hiero nie summonuje dodatkowego totemu, nerf na 1% graczy xD
To 6% life recovery on flask jest dziwne, wydaje mi się że to jest dodatkowy flask slot dla PF i sciona bo tymi flaskami się spamuje non stop i w efekcie daje to darmowego instant life flaska xD jeszcze niech sie skaluje z flask effectem xD
Deadeye jest też dziwny, nie iem gdzie ten obiecany rework bo tak naprawdę to jest spory nerf na dmg i def.
Z mojej perspektywy totalnie randomowe zmiany.
#pathofexile
i tak to jest z wami płaczkami, nawet nie wiecie jeszcze jak te zmiany mają się do zmian na gemach i jak to ogólnie wyjdzie w praniu ale już się sracie o c--j wie co.
Tak samo jak elementaliste zmieniali
@Lrrr: yep, chociaż jeden wykopek to zauważył
@bubr32: tak na szybko patrząc to ile 50% more dmg z dmg per chain? 1k evasion, 30%
To zainwestuj kilka punktów drzewka w defa minionów to Ci nie będą padać.
@Lrrr:
No jak mi przykro że nie będziesz mógł już AFKować T17 deliruim map bo bez chieftainów golemy będą robić tylko 15 mil dps zamiast 20.