Robil ktos zabieg mikropigmentacji? Sa jakies minusy takiego rozwiazania? Jestem od 7 lat okolo lysy i mi sie troche znudzil ten look i mysle o czyms takim - wiem ze zmiana nie bedzie spektakularna. #lysienie
@Utero: tatuowanie sobie kropek na glowie ktore wygladaja jak wlosy, wygladasz nie jakbys byl lysy tylko jakbys sie dzisiaj/wczoraj/przedwczoraj golil na lyso
@pewnie_tak_albo_pewnie_nie: bo to desperacja i coś czego chyba nie usuniesz. Może najpierw spróbuj z jakimiś preparatami, które symulują jedno-dwudniowy zarost? to oczywiście Twoja sprawa, ale tatuowanie sobie namiastki włosów brzmi cokolwiek niepoważnie
@Utero: usuniesz to od reki. Nie mam czasu na preparaty. W sumie mozna stwierdzic ze branie preparatow na porost wlosow itp to tez jest niepowazny temat - ogol se leb i heja ( ͡°͜ʖ͡°)
@pewnie_tak_albo_pewnie_nie: Słabo siedze w temacie mikropigmentacji ale słyszałem, że efekt po jakimś czasie jest słaby bo tusz się trochę rozmywa, co po kilku latach potrafi wyglądać słabo a przecież nie usunieć tego od tak, bez sladów. @pewnie_tak_albo_pewnie_nie: Usunie tatuaż bez problemu, bez sladów w postaci chociażby jasniejszej skóry?
#lysienie
@pewnie_tak_albo_pewnie_nie: Usunie tatuaż bez problemu, bez sladów w postaci chociażby jasniejszej skóry?