Wpis z mikrobloga

#worldofwarcraft #wow

Jest w stanie ktoś polecić gildie gdzie istnieje możliwość robienia M+ z ludźmi nie mając jeszcze RIO 1000+ i będąc melee?

Bo mam wrażenie że w obecnej chyba się to nie uda. Rajdowanie też robię, ale jak nie ma spiny jakby ktoś pushował Mythica i srał się o wszystko.
  • 14
@Khaine: jak masz dobrego puga to dodawaj do znajomych, wczoraj zaczalem od 9 z pugiem, i sami chcieli kontynuowac i zrobilismy pozniej 2 x 10 bez problemu. (Zadne z nich nie mialo wczesniej m10 zrobione)
Wiec ta zasada pewnie dziala tez na wyzszych kluczach xd

Ewentualnie sprobuj ta grupe na discordzie

“Mythic+ friends” czy jakos tak.

Ewentualnie rerollnij na tanka, tu masz link do kolesia co gra prot palkiem, na stronie
@Xemioza: Problem jest w tym że chcąc tankować muszę znać idealne trasy, nie wszystkie są do zrobienia w każdym compie z racji skipów i wszyscy ode mnie oczekują że będę je znał wszystkie od razu i na pamięć.
@Khaine: ale prawda jest taka, że trasy możesz sobie rozpisać w wolnym czasie na sucho, ze skipami czy bez potem tylko je linkujesz pozostałym... można używać tras dratnosa na małe klucze jak +10 są wystarczające, jaki problem zimportować je do mdt i przejrzeć zanim się pójdzie na dungeon?
@Khaine: @nairoht: no tankiem trzeba znac inste i co pullowac.
Tak samo dpsem lepiej znac, zeby wiedziec gdzie uzyc CDkow ofensywnych albo co interruptowac. Ktore packi sa ciezkie.
Jak celujesz w klucze 15-20 to raczej przydadza sie takie informacje.
Nie mozna polegac w 100% na tanku xd no takie moje zdanie.

www.tanknotes.com
www.mythictrap.com
@Khaine: Duzo tez info wyciagam z youtube. Jako, ze moj czas przy kompie jest bardzo ograniczony to wole sie przygotowac przed xd. Ogladajac w pracy.
Patrze co gdzie pulluja, gdzie sie chowaja (Los) itp, gdzie sa skipy a gdzie safe spoty.
Zazwyczaj na poczatku runa pisze grupie co skipujemy, np grubasa w ToP i na jakie packi maja miec CDki, ewentualnie czy cos w CC
@Khaine: No DoS w Ardenweald jest ciezkie z pugiem, trzeba dokladnie wiedziec co pullnac :p ale robi sie to jako ostatnie wiec i tak pride na 3 bossa bedzie.
HoA moj drugi ulubiony dung po Mistach :p szczegolnie jak masz Venthyra.
Zazwyczaj pulluja mi patrol z psami przy 3 nima golemie czy ten pack ze srodka przed 2 bossem.
Mowi sie trudno xd, zawsze sie markuje {star} i pisze im o