Aktywne Wpisy

Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie

ruskizydek +4

@kodecss: ta, zwłaszcza jak próbujesz coś u nich załatwić. Po prostu cud miód i orzeszki.......
@Slodkie_Mango_Z_Ananasem: inPost miał wtedy fatalną reputację. Tak jak pisał kolega zostawiali listy byle gdzie, a to w sklepie i to wcale nie tak bliskim, a to wciśnięte w ogrodzenie, opóźnienia, były też skargi, że dużo listów w ogóle nie dochodziło, ale kto wie, czy to nie były właśnie te przesyłki pozostawione gdziekolwiek. Biorąc pod
No i najważniejsze: Nie musisz marnować czasu na tej zasranej poczcie
Trzymam kciuki żeby się znalazła. No i chociaż nadal jest w systemie, rób screeny jakby co.