Aktywne Wpisy

Jak tam #neuropa ? To te wspaniałe wartości które nam chcecie przekazać?
#bekazlewactwa #lewica #lgbt #geje #trans #bekazpodludzi #bekazneuropy
#bekazlewactwa #lewica #lgbt #geje #trans #bekazpodludzi #bekazneuropy

yungdupa +17
dosłownie nic mnie tak nie #!$%@? jak sam pomysł wyjazdów typu all inclusive czy w ogóle jakichkolwiek z biurem podróży xddddddddddd
człowiek nigdzie nie wyjdzie niekontrolowany poza swoją klatkę hotelową, nic ciekawego nie zobaczy oprócz basenu, baru i taniego show dla białasów przygotowanego przez lokalsow, nic nie zje dobrego lokalnego poza gównianym żarciem w knajpie hotelowej, nikogo się nie pozna poza innymi p0lakami januszami z wycieczki, po #!$%@? w ogóle w takim
człowiek nigdzie nie wyjdzie niekontrolowany poza swoją klatkę hotelową, nic ciekawego nie zobaczy oprócz basenu, baru i taniego show dla białasów przygotowanego przez lokalsow, nic nie zje dobrego lokalnego poza gównianym żarciem w knajpie hotelowej, nikogo się nie pozna poza innymi p0lakami januszami z wycieczki, po #!$%@? w ogóle w takim

Próbowałem zważyć flakon. Moje wyniki i wzorcowe, znalezione w internecie nie pokrywają się.
Muszę określić ubytek w moim flakonie. Najlepiej byłoby dobrać się do flaszki. W ostateczności pozostaje zaufać wadze. Będę wdzięczny, jeśli ktoś z Was poda liczby, do których mógłbym się odnieść.
#perfumy
A tak serio to proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Flakony faktycznie mają różną wagę w zależności od batcha. Raczej te cięższe trudno prześwietlić bez mocnej latarki. W lżejszych widać pojemność nieco lepiej.
Mam 200ml EdP w którym
Kolejny problem jest taki, że Armaf cygani na mililitrach i nie leje pełnych 100ml, a potrafi nawet o 20ml mniej nalac!
Już kilka osób o tym pisało na tagu, m.in. @czasem_ruda
@tytanowy_kalafior: @bvshi_: @ChacharZWarszawy: @dmnbgszzz: próby prześwietlania zupełnie nic nie dały. Musiałem sobie poradzić zdrapując lakier. Gdyby ktoś, gdzieś, kiedyś szukał takiej informacji, to grubość podstawy flakonu to 2 cm, wystarczy zdrapać lakier z paska o szerokości 0,5 cm (2cm - 2,5cm od dolnej krawędzi), żeby mieć poziom perfum pod kontrolą.