Aktywne Wpisy
tiritto +155
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polska
To taka oczywistość że nie musiałeś nawet pisać
Jaka? Wpływ alkoholu na świadomość a wpływ endorfiny na świadomość są nagle czymś innym? Oba zmieniają trzeźwy osad sytuacji. Oba są składnikami działającymi na mózg.
@Naqrviam: Wow, niewykorzystanie swojej koleżanki, gdy ta jest pijana to białorycerstwo?
Aż mi się niedobrze robi na myśl, że każdego dnia mogę mijać takich ludzi na ulicy.
@biauywilg: Jak można zauważyć po reakcji dużej części społeczeństwa na propozycję Lewicy dotyczącej zmiany definicji gwałtu - ciężko i to bardzo.
Jeżeli została zgwałcona, jest ofiarą.
Tak, za swoje decyzje,
Jeżeli. Jeżeli upili ją wbrew jej woli, albo zmusili do stosunku.
Jeżeli została zgwałcona to nie ponosi odpowiedzialności za swoje decyzje bo to nie była jej decyzja. Jeżeli podjęła decyzję o współżyciu go ponosi.
Napisałeś, że bez umiejętności czytania w głowie nie
Tak.
Jak napisałem na samym dole, że napisałem tamte zdanie ironicznie.
Na pewno nie po wypiciu alkoholu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ironicznie czy nie, porusza ważny temat jak stwierdzić świadome oświadczenie woli. Czy jeszcze jest świadome, czy już nie. I nie mówię tu o poziomie prawnym, ale ludzko moralnym.
Generalnie draże temat bo dla mnie jest to normalna sytuacja: jestem w klubie, pojawia się dziewczyna, normalnie tańczy,
A nie, czekaj, nie pisałbyś nic bo w areszcie zabraliby ci telefon
Widzę gwóźdź w mózgu niektórych mocno uwiera.
A, zapomniałem, dla ciebie i twoich kolegów sprawiedliwy proces i domniemanie niewinności to faszystowski wymysł kułaków xD
Polecam ogarnięcie się. Najlepiej mocnym młotkiem.
Ale nie pisz, że jesteś centrystą bo Cię zjedzą za to ( ͡° ͜ʖ ͡°)