Aktywne Wpisy
robert5502 +399
Przypominam o letniej akcji "heder" Zglaszamy chamów!
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
przyrząd żniwny czyli tak zwany heder ma dostosowaną szerokość do możliwości kombajnu zbożowego. Zbudowany jest z systemu tnącego, nagarniającego oraz wciągającego, ścina kłosy wraz ze słomą, która później jest odseparowana i cięta przez rozdrabniacz słomy lub pozostawiana w pokosie za kombajnem.
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
rales +546
DAJ PLUSA JEŚLI CIESZYSZ SIĘ Z POWROTU AWANTURY O KASĘ
#bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #polska
Nie porównuj takiej sytuacji do sytuacji przedstawionej w artykule na screenie.
W artykule jest mowa o umyślnym upiciu tej kobiety i wykorzystaniem faktu, że była mniej świadoma po alkoholu i dokonanie gwałtu na niej. W tej sytuacji gwałt został dokonany umyślnie przez sprawców a ofiara
Jeżeli kobieta jest pijana to facet powinien ignorować, że jest chętna? Jeżeli ktoś pijany jedzie samochodem to też z przymrużeniem oka?
Gdzie tu analogia? Jeżeli kogoś zacznę bić i mi wpieprzy - to tak, moja wina. Jeżeli wyrażę chęć po pijaku na stoczenie pojedynku - to tak, moja wina. Jeżeli komuś oddam portfel po pijaku - tak, moja wina.
Czego nie rozumiesz? Żadna mentalność z Afryki tylko chyba nie rozumiesz podstawowych różnic między wyrażeniem woli po pijaku a byciem ofiarą po pijaku.
Kiedy wykopki zrozumieją, że nie powinno uprawiać się seksu z osobami pod wpływem alkoholu i/lub narkotyków? Szczególnie jeżeli nie jest to twój partner?
@Naqrviam: #!$%@? następny XD jest różnica pomiędzy pijackim seksem,
@Naqrviam: Albo przegrywy i śmiecie, dla których jedyna szansa na zaruchanie to wykorzystanie pijanej koleżanki.
Biorąc pod uwagę podany przez ciebie przykład z kobietą niechętną a po alkoholu chętną. To tak, przypominam, osoba pijana ma obniżoną świadomość i może wygadywać
Komentarz usunięty przez autora
Mocna patologia z ciebie jeżeli uważasz, że to normalne.
W sensie że kto nigdy nie zgwałcił koleżanki niech pierwszy rzuci kamieniem?
Czyli jak zmieni zdanie po alkoholu to źle, ale jak zmieni zdanie w euforii po pięknej kolacji, albo po adrenalinie po szybkiej jeździe autem albo po przypadkowym dotyku ramienia, albo z litości bo opowiedziałem ckliwą historię sprzed lat, albo bo pomogłem jej choremu bratu i chce się odwdzięczyć to już ok? Ludzie zmieniają zdanie pod wpływem emocji czy nawet dobrego jedzenia. Czy to alkohol czy endorfina czy adrenalina wszystko działa na nasz mózg modyfikując nasze decyzje.
Jeżeli przekonam kobietę do stosunku bo mam dar erudycji to też źle bo wcześniej
Jest wyraźna różnica między nie chcieć a chcieć po alkoholu, który obniża ludzką świadomość a kolacją, jazdą