Wpis z mikrobloga

możliwe że jestem nienajgorszy jako osoba skoro mam kolegę już od kilkunastu lat który zawsze pierwszy się odzywa i pyta co u mnie i chce się spotkać a ja jak najgorszy #!$%@? potrafię się miesiącami nie zapytać co u niego i głupio mi że jestem #!$%@? i już dawno bym stracił tą znajomość gdyby on o nią nie dbał i nadal jestem jego kumplem i mnie lubi i może nawet szanuje a to nie byle kto tylko poważny informatyk 15k
  • 4
@teraflu_zatoki: skoro znacie sie tak dlugo i dba o wasz kontakt to dla niego jestes kims wiecej niz kolega, a ty jak ten typowy frajer sie nawet pewnie nim nie zainteresujesz. Dbaj o niego bo to moze ten jedyny przyjaciel a jak go zabraknie to bedziesz sie uzalal czemu sie nie odzywales itp.
@teraflu_zatoki: I tu sie wlasnie mylisz, typowy frajer by nawet sie o tym nie zastanawial a juz napewno nie pisal o tym na jakims forum o 4 nad ranem. Gryzie cie to albo szukasz jakiejs aprobaty. Skoro sie tyle znacie to teraz ty zacznij o utrzymanie kontatku, uwierz mi jesli to #!$%@? i on da sobie spokoj bedziesz tego zalowal, wyslil glupia wiadomosc czy tam sms albo pogadaj z nim z