Aktywne Wpisy
Piotropatra +7
Ku chwale zbanowanego @Graner #listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
źródło: temp_file4329110479293153239
Pobierz
Dzień dobry wieczór. Dziś bez zbędnych przedłużań pragnę ukontentować was kolejnym epizodem z mojej prywatnej serii nietypowych teledysków ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Cześć.
Szukam kontaktu do kogoś, kto pracuje w fb i może pomóc z kontem biznesowym.
Pod konto "podpiął się" wietnamski hakier, w efekcie konto zablokowane (co ciekawe - Wietnamczyka tylko "z ograniczeniami") i z automatu informacja o "złamaniu regulaminu lub innych zasad - pozdrawiam, Chris".
Odwołanie bez efektu. Czaty z supportem - widzą, że była próba włamania, proszą o cierpliwość, konto na pewno zostanie odblokowane. Po trzech miesiącach cierpliwości informacja, że nic nie mogą zrobić, nie mają dostępu, skoro konto zablokowane, top zablokowane i już. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czytałem historie ludzi, którzy nie poddali się dyktatowi automatów i skryptów i po kontakcie z kimś żywym i przyjaznym odzyskali dostęp do konta. Może ktoś z Was ma przetartą ścieżkę i mógłby pomóc?
Dzięki.
Ja mam także problem z blokadą konta biznesowego. Po 2 latach intensywnego użytkowania i w między czasie kilku blokad, po czym 'po przeglądnięciu twojego konta stwierdziliśmy że niesłusznie je zablokowaliśmy, twoje konto zostało odblokowane" co za tym idzie unbanów dostałem wreszcie takiego bana, że po odwołaniu sie/ponownej weryfikacji dostałem info że konto zostaje stale zalokowane i jest to ostateczna decyzja.
Kilka tygodni wcześniej wleciał ban/weryfikacja na mój profil fb musiałem
nowych kont nie zakładałem, bo gdzieś wyczytałem, że i tak zostaną zablokowane - co Twój przypadek potwierdza