Aktywne Wpisy

kantek007 +1

Virsky +60
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

Największym grzechem wszytkich korwinoidów jest wypaczanie pierwotnych znaczeń słów. Bo dla prostego ludu muszą być proste hasełka, by przypadkiem się nie zagrzała za bardzo mózgownica.
I tak aborcja jest "morderstwem", podatki "kradzieżą", a teraz obowiązek szczepień "gwałtem".
#konfederacja #neuropa #polityka
@Reiter: :*
Pod pewnymi warunkami to prawda
Jeśli haracz jest formą kradzieży to w zależności od tego, jak kasa zostanie wydane - jest to prawda
@waro: Przecież to tylko gra słowna, nie nadinterpretuj.
@waro: Dokładnie odwrotnie. To znaczy Korwin rzuca trudne hasełka, których większość, łącznie z tobą nie jest w stanie zrozumieć.
@czynastolatek: jakby odjąc kilka literek ze słowa KORWIN, kilka dodać, a kilka zamienić to wyjdzie HITLER