Aktywne Wpisy
belkot1122 +237
Przeraża mnie to, że młodzi ludzie (szczególnie w wieku szkolnym) nie mają pojęcia co się w kraju dzieje, a jeżeli coś wiedzą, to mają to gdzieś.
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
I o to właśnie PiSowi chodzi. Naród ma być ciemny, nieświadomy niczego, tępy, którym łatwo się steruje, nie mają zielonego pojęcia o niczym.
Będziecie biedni, będziecie jeść pasztetową, nie będzie Was stać na nic. Zamiast się wzbogacać będziecie wiecznie żyć na tym samym poziomie, a nawet
PrzeKomentator +522
Patrząc na główną to problemami dla 'lewactwa'* są :
- łamanie praworządności
- łamanie konstytucji
- łamanie praw człowieka
- nierówności społeczne
- wolność osobista
- walka z kościołem w przestrzeni państwowej
- niekompetencja urzędników każdego szczebla
Natomiast problemami dla prawactwa są
- czorna syrenka i kleopatra
- prywatna firma przerobiła se logo na tęczowe
- murzyn pierdnął w miejscu publicznym za wielką wodą
- samochody nie będą robiły brum brum i
- łamanie praworządności
- łamanie konstytucji
- łamanie praw człowieka
- nierówności społeczne
- wolność osobista
- walka z kościołem w przestrzeni państwowej
- niekompetencja urzędników każdego szczebla
Natomiast problemami dla prawactwa są
- czorna syrenka i kleopatra
- prywatna firma przerobiła se logo na tęczowe
- murzyn pierdnął w miejscu publicznym za wielką wodą
- samochody nie będą robiły brum brum i
Politycy: szczepią się
Polacy: kuuuuurła oszuści, człowiek by się chciał zaszczepić to nie ma bo sobie zabrali!!!
Wystarczy czegoś zakazać to od razu wszyscy chcą to robić XD zakażesz Polakowi srania na chodnik, to wyskoczy z mordą, że jak to tak, on przecież uwielbia srać na chodnik i nikt mu nie będzie wolności zabierał.
#koronawirus #polska
PRL: gnebi kosciol, promuje ateizm
Polacy: hurr durr Polska Katolicka
PiS: Katofundamentalisci u wladzy
Polacy: apostazja, hurr durr kosciol nam ustawia zycie
Komentarz usunięty przez moderatora
Idź się zesrać na chodnik bo jeszcze znowu zesrasz się na wykopie i będzie #!$%@?ło
Wielece mi #!$%@? detektyw, poznał opinie całego kraju na podstawie komentarzy na fb które w większości zostawiają Janusze i Grażyny. Winszuję