Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@Zarzutkkake: polecam butelki PET, tniesz je na wąskie kawałki i wsadzasz w dziury. Pod wpływem temperatury topią się i elegancko uszczelniają wszystko
  • Odpowiedz
  • 0
@Trelik właśnie ciąg jest mega ale jak otwieram właśnie szyber to potrafi wypluć przez górne drzwiczki. Po prostu ma łatwiej drzwiczkami jak przez wszystkie kanały z wodą i do komina.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ketonowy 270 ( ͡º ͜ʖ͡º)

@L1tracz komin ma fi 220, czysty jak skała. Piec wyczyszczony. Teraz dostałem info od kominiarza abym przepalił porządnie i jak sie komin nagrzeje to przestanie. I faktycznie, 10 metrów komina potrzebuje czasu i już dym sie nie cofa bo grawitacja robi swoje. Aczkolwiek z tym sznurkiem też coś ogarnę aby zminimalizować ryzyko dymienia. O czujniku nie wspominając.
  • Odpowiedz