@Iucek: Kartka za strzał po gwizdku to nic nienormalnego. Jakoś wszyscy zapominają o wałkach z pierwszego meczu na korzyść Chelsea. Sędziowanie było fatalne dla obu stron w obu meczach
@PiterParter: @xDgg: Gdzie ja bronię Ovrebo? Wy czytacie ze zrozumieniem? Mówię jasno, że sędziowanie w obu meczach było fatalne, w jednym na korzyść Chelsea a w drugim na korzyść Barcy.
@Iucek: Kartka za strzał po gwizdku to nic nienormalnego. Jakoś wszyscy zapominają o wałkach z pierwszego meczu na korzyść Chelsea. Sędziowanie było fatalne dla obu stron w obu meczach
@Whoresbane: pierwsza żółta, a druga żółta zwykle mają różne wagi. Nigdy nie widziałem żeby sędzia dal druga żółta za taką błahostkę a wiedząc, że zawodnik wyleci z boiska.
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
#pilkanozna #arsenal
Komentarz usunięty przez moderatora
@Iucek: Przepis, który akurat jest stosowany na korzyść drużyny, której nie lubisz uważasz za martwy
@Iucek: Ballack dający w gębę Inieście bez żadnej kartki, brak karnego za pociągnięcie ze zdjęcia, dwa spalone Eto'o których nie było.
źródło: comment_1609540990hSU5uPvRtRJHv2L6KfebPg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Whoresbane: pierwsza żółta, a druga żółta zwykle mają różne wagi. Nigdy nie widziałem żeby sędzia dal druga żółta za taką błahostkę a wiedząc, że zawodnik wyleci z boiska.