Wpis z mikrobloga

1. Roksy miały dostać 3 kafle
2. Początkowo miały ewidentnie #!$%@? na spermiarza
3. Około północy ktoś miał tam przyjść.

Kasa się nie zgadzała. 10 minut przed końcem jedna prawie #!$%@?ła ćpunowi lap dance, a #!$%@? miał jedyną w życiu okazje złapać za cycka.

Moim zdaniem ewidentnie chciała go zatrzymać/uspokoić bo robił się nerwowy przed zbliżająca się wizyta „opiekuna”. Coś mi mówi, ze lajt już nie był odpalony bo #!$%@? nie mógł się doprosić od łochudry PINu do karty, gdy był bity pod bankomatem ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Wykluczam możliwość tego, że coś było niewyraźnie napisane - sądzę, że alfonso chciał obsłużyć się sam :)
#kononowicz #patostreamy
  • 17
  • Odpowiedz
@tankowiec_lotus Major sam bez Krzyśka to nardzo nudny człowiek zwykły menel jakich wiele który nie ma nic ciekawego do opowiedzenia. Dodatkowo lajt pogrzebało to że Major nauczył się skipować "obrażające go" donejty(a innych praktycznie nie ma).
  • Odpowiedz
@birmil: Koniec końców major jest głupszy od buta i jest osobą medialną. Już widzę jak za napaść karane z urzędu ktoś ryzykuje odsiadkę i straty biznesowe dla 3k i kilku h strat
  • Odpowiedz
@Titsuman: A ja myśle ze opiekun tych pań ma tylko 2 punkty IQ więcej od nich. Zapominacie o jednej rzeczy. Jak ktoś jest łebski, to zarobi lepszy hajs legalnie, albo na przestępstwach „w białym kołnierzyku”. Więzienia są pełne... idiotów.
  • Odpowiedz
@birmil: typ nie wygląda na takiego którego bym chciał spotkać bo dogadać się z mitochondrium jest trudno. Plus dla Strusia jest to że jest znany bo jest znany myślę ze jak coś mu zrobią to szybko to wyjdzie i raczej byłaby głupota ale no patrząc na ryj tego typa z telefonu to on raczej nie myśli o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz