Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czytałem ostatnio wpis z anonimowych, o Polkach które na Erasmusie popuszczają tubylcom, albo śniadym panom.

Ciekaw jestem jakby taki wykopek się zachował, gdyby znalazła się egzotyczna #szaramyszkadlaanonka która chciałaby go przytulić do cycka i pozwoliła podotykać

Nazwijcie mnie cuckiem, albo simpem lol XD Gdybym pojechał do Brazylii, Kolumbii (bo lubię ten klimat i Latynoski) i miałbym okazję, to bez oporów nawiązałbym romans, a może się zakochał i tam został. Bo niby czemu nie? Bo komuś się to #!$%@? nie spodoba? Wykopkowi? XDD Czerpanie przyjemności z życia, endorfiny, chwile zapomnienia, radość, motyle w brzuchu, wolność. Przecież to jest najpiękniejsze czego można doświadczyć w życiu

Tak wygląda młodość do #!$%@?. A przynajmniej tak wyglądała za moich czasów (a nie było to dawno) jak jeździło się na rajdy harcerskie, albo kolonie, nad jezioro rowerami. Ludzie się zakochiwali w nowo poznanych osobach z innego miasta czy sąsiedniej wsi. Pisało się SMSy tygodniami, czasami był związek na stałe, czasami spotykało się tylko w wakacje, czasami wygasało, ale były to cudowne chwile, a dzisiaj są to cudowne wspomnienia

Robicie z tego puszczanie się, a do tego jakiś kryzys i upadek cywilizacji. Ja #!$%@?..... nasrane macie w głowach
Wam żal dupę ściska, że to jest dla was nierealne i niedostępne #takaprawda

#zwiazki #zalesie #takaprawda #przegryw #milosc #sex

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5fec2ef74b1c4f000a5b1bec
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 5
  • Odpowiedz