Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +106
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

#wegetarianizm #weganizm
źródło: comment_16093263275sBllTu4xnEFHGUu8cMFko.jpg
Pobierzźródło: comment_1609326431sLUqrd2F24Qk73AgeWaumg.jpg
Pobierz@eiaculatiopraecox:
Skład:
Woda.
Teksturowane białko sojowe 28%
https://vegesmak.pl/sklep/
Mają je też urban vegan i inne sklepy wegańskie. W Krakowie bywają też w małopolskim wagonie smaku np.
Nie są okropne, ale kupiłem je z ciekawości dwa razy: pierwszy i ostatni.
@nofink: Nie przesadzałbym. Smakuje trochę jak pasztet wegański. Dla mnie jest ok, bardzo lubię, ale nie smakuje jak normalne kabanosy.
@muguet: @nofink: 5 zł
To na jakiej podstawie mówisz, że podobny smak?
@nofink
@emko: ano dlatego bo sporo osób (w tym ja) kochają smak mięsa. Nie jem go bo nie chce krzywdzić zwierząt.