Wpis z mikrobloga

Eh, kolejna z którą spoko się pisze dopóki ty prowadzisz rozmowę. Od tygodnia nie zaczynałem rozmowy i sama nic nie napisała. Jak taką osobę traktować poważnie? A myślałem że jak przenosimy się na ig lub messengera to jest zainteresowana. Teraz, nawet to nie znaczy, że laska jest tobą zainteresowana. Albo była, przez jeden dzień aż znalazł się inny. Co za #!$%@?łe czasy i #!$%@? ludzie
#tinder
  • 13
  • Odpowiedz
@master4342 ja kiedys zrobilem taki eksperyment z znajomymi ze przez 3 mies nie pisalem do nikogo na messenger. Przez te 3 mies tylko 5 osob spytalo sie mnie czy wszystko jest ok... I w sumie to tylko z tymi osobami utrzymuje kontakt na reszte wyjebka totalna.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@master4342: Nie pisz z kobietami dłużej niż 2 dni. W czasie kiedy ty piszesz i zabawiasz kobietę jak małpka w cyrku, ona umawia się z innymi facetami. Z twojej perspektywy może to wyglądać, że masz ją na wyłączność, ale tak nie jest. Większość kolesi proponuje spotkanie od razu w pierwszej wiadomości.
  • Odpowiedz
@master4342: przejście na ig, messengera czy #!$%@? wi co nic nie znaczy.. tak samo jak kiedyś otrzymanie numeru telefonu nie oznaczało że #!$%@?..
one mają chętnych na pęczki, więc nie przywiązuj się do takich spraw..
  • Odpowiedz
@master4342: jak nie jesteś brzydki to ją olej albo... pospotykaj się z nią kilka razy i ja wyruchaj tak mocno, żeby zapamiętała cię do końca życia xd może nie jest to do końca normalne zachowanie, ale satysfakcja jest przeogromna.
  • Odpowiedz