Aktywne Wpisy
noxchi +89
don-zwierz +62
Ponawiam, bo jednak kogos zabolalo, wiec usunalem obelgi i slowa niecenzuralne(ʘ‿ʘ)
#famemma Dzisiejszy drugi panel konfy #cloutmma, to istny prezent i dla Fame i dla #primemma i dla pewnej lewackiej aktywistki, bo doszlo do czegos absurdalnego, niepokojacego i az sie prosi o wykorzystanie tego co tam sie stalo. Sprowadzono do federacji osobe mocno niestabilna emocjonalnie, ktora ma potezne problemy psychiczne. Doszlo do tego, ze na konferencji freak
#famemma Dzisiejszy drugi panel konfy #cloutmma, to istny prezent i dla Fame i dla #primemma i dla pewnej lewackiej aktywistki, bo doszlo do czegos absurdalnego, niepokojacego i az sie prosi o wykorzystanie tego co tam sie stalo. Sprowadzono do federacji osobe mocno niestabilna emocjonalnie, ktora ma potezne problemy psychiczne. Doszlo do tego, ze na konferencji freak
„Kocham Barcelonę. Ten klub jest częścią mojego życia, a ja pragnę być jego częścią gdy zakończę karierę. Relacja z Barceloną jest wyjątkowa.”
„Barca jest obecnie w trudnej sytuacji. Trudnej dla nas wszystkich. Trudno będzie wrócić na miejsce w którym byliśmy.”
„Kocham wszystko co związane z Barceloną, ale gdybym cofnął się w czasie to wysłałbym burofaks ponownie. Wysłanie go było sposobem na oficjalne pokazanie mojego stanowiska, uczuć. Potrzebowałem wtedy zmiany, tak myślałem, że wszystko zatoczyło koło.”
„Bartomeu oszukał mnie wiele razy na wiele różnych sposobów. Nie będę wchodził w szczegóły. Cały rok mówiłem mu, że chcę odejść, ale on zawsze mówił „nie”.
„Odejść za darmo poprzedniego lata? Wiedziałem, że jak sprawa trafi do sądu to bym wygrał. Wszyscy prawnicy tak mówili. Ale nie chciałem opuszczać Barcy w taki sposób.”
„Nie pamietam dokładnie ile rozmawiałem z Guardiolą, ale przy ostatniej okazji trochę to trwało. Nie rozmawialiśmy o tym, czy i gdzie nasze drogi ponownie się skrzyżują. Dla mnie Pep jest najlepszy, ma w sobie coś wyjątkowego.”
„Nie negocjuje z żadnym klubem jak wolny agent. Tak jak wspominałem, nic nie jest pewne i nie będzie do końca sezonu.”
„Neymar? Sprowadzenie go do Barcy byłoby bardzo kosztowne. To zadanie raczej niewykonalne dla nowego prezydenta. Barcy na to nie stać.”
„Nigdy nie dołączę do Realu lub Atletico. To absolutnie niemożliwe.”
I co k***a #realmadryt #barcelona #pilkanozna
#heheszki #bekazpodludzi #ligamistrzow
Haha łyso wam! Viscal el hale Barca!
@RITIs44: Ale z jakiego powodu? Jestem kibicem Realu i Messi to dla mnie fantastyczny piłkarz. Dlaczego miałoby być mi łyso po przeczytaniu kilku zdań na temat jego oddania dla klubu (co swoją drogą jest bardzo dobrą postawą)?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Co dzban xD
Karzeł? Ma wspomnienia z Wietnamu gdy gra z Chile