Aktywne Wpisy
Kagernak +1303
Tu plusy dają ci, którzy szanują Joe Bidena, uważają, że był dobrym prezydentem, mądrze kierował Ameryką, wyznaczył prawidłowo kierunek na przyszłość i świetnie sie sprawdził w kwestii wojny Ukrainy z Rosją. Dobre zakończenie kariery, ale szkoda, że nie dostał szansy 20 lat temu, tylko tak późno.
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#wroclaw #przegryw #ukraina
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
#pracbaza #praca #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Obecnie jest mnostwo zawodow, które można wykonywać kilka h dziennie max. Sam dorabiałem sobie przez lata ok 2 tys zł miesięcznie, a temu zajęciu poświęcałem ok 10h/mies. Wydaje mi się, że jest coś podobnego w zasięgu wielu osob.
Więc powiedz mi, kto miałby się dokładać na "godniejsze życie", osób niedostarczenie efektywnych dochodowo?
a) Ci co pracują więcej
b) Ci których praca jest bardziej wartościowa ekonomicznie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A praca ponad ludzkie siły nie jest szkodliwa dla społeczeństwa? Choćby nawet, któraś była mniej lub więcej szkodliwa to czy człowiek ją wykonujący potrzebuje taki nadmiar pieniędzy? Ma dwa żołądki? Będzie żył wiecznie? Jeszcze okej jakby nie było ogólnego wyzysku to spoko niech i sobie zarabia ale nie przy takim zadłużonym i