Aktywne Wpisy
ONVIF +454
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +95
Tej baby nie ma na nagraniach, kiedyś to się tam odzywała czy coś i widać było że żyje, ba nawet bachor coś darł p---ę że można było odnieść wrażenie że go w klatce grubas zamyka jak Baba Jaga Jasia i widać było że ogólnie rodzinka istnieje.
Rok czy dwa temu, grubas nagrał ostatni filmik z bachorem i lalą w tle, jak zatrzasnął się w mieszkaniu i kwikał by go wypuścili xD
Od tego czasu cisza.
Nie ma zdjęć, nie ma filmików gdzie są w tle, jedyne co jest to żenujący profil Żona Atora który widać że jest pisany przez spaślaka bo takiego cringe'u żadna kobieta by nie wyprodukowała za żadne pieniądze, zwłaszcza obfitego w żarty typu "hehe seksik".
Jak myślicie? Rozwiódł się? Zostawiła spasionego wieprza z fotela dla gigachada z kutangiem po kolana i w geście ostatniego przygotowania "przyszłości gówniaka" Ator kupił jej mieszkanie, by wyciśniętego dzieciaka wychowała?
#ator #pracowniktvn #bekazpodludzi #bekazprawakow #szury
#ator
Komentarz usunięty przez autora
Więc chyba jeszcze z nim jest.
Rzekomo nie może nagrywać bo jej praca na to nie pozwala. Zgaduję że jest urzędniczką po tym ile Atorek narzeka na to jak urzędnicy źle
śmichy chichy ale tak jest , na zachodzie wykształcenie, praca dla państwa daje dobre pieniądze, u nas poniżej dyskonta mimo dużych wymagań i odpowiedzialności
Było wiadome że miał dziecko, na filmach znaków życia dziecka nie ma, czyli albo jest jak piszesz i mieszka z matką bo żona odeszła do ojca dziecka xD albo mieszka z żoną lecz dziecko trafiło do beczki po ogórkach xD