Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +32
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +659
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
To jest jak wędkarz, który nic nie umie złowić, idzie do rybnego i kupuje wielkiego szczupaka żeby się dowartościować.
Dla mnie rozprawiczenie przez dive to żadne rozprawiczenie. To nie jest prawdziwy s--s tylko usługa, uprawianie seksu z kobietą, która się wami brzydzi jest gorsze od walenia do chińskich bajek.
#przegryw
@fiman: bo tak jest
"s--s dodaje troche pewności siebie"
No właśnie nie sam s--s a to że ktoś chce z tobą uprawiać s--s. Są to 2 różne sprawy
@jakub-godlewski: że co?
@Tetsuya: w tym przypadku masz rację ale kto inaczej twierdzi? Mowa tutaj tylko o rozprawiczeniu, o kontakcie waginalnym, z kobietą którą często widzi się nago w realu pierwszy raz w życiu. Zjawisko przegrywu to szeroki temat, s-x z divą może być pierwszym krokiem do wychodzenia z niego