Aktywne Wpisy
Milo900 +9
Co za janusze. Koles mial zamowienie glovo na 145 zl. I #!$%@? zamiast te 14-15 zl tipa (tylko 10% zamowienia), daje 150 i rzuca januszowo "reszty nie trzeba".
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kurier wam ladnie jedzonko przywozi (np. ja) i za te glodowe stawki to sami sobie jedzcie rowerem albo dajce minimum 5 zl tipa do zamowienia do 50 zl a potem proporcjinalnie 10%.
#glovo #uber #taxi #bolt #wolt #jedzenie71 #jedzenie #ubereats #pysznepl #pyszne
Kauabang +180
316/365
#mangowpis #anime #manga #inuyasha #rumikotakahashi
1- God Declared Himself to be God, Jesus didn't (Ezekiel 20:20, Isaiah 43:11, Isaiah 45:5)
2- According to Jesus the Father is the only true God (John 17:3)
3- No one is "Good" including Jesus.Only GOD is" Good" (Luke 18:19)
4- Jesus said he doesn't know when the Hour will come. Only GOD Knows. (Mark 13:32)
5- Jesus was
A tak z dowodów to chociażby fragment z Ewangelii wg. św. Jana o tytule "Jezus naucza Nikodema" gdzie opowiada o sobie.
W ogóle fajna dysputa teologiczna na mangowpisie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Jestem chrześcijaninem ale Bóg jest jeden, Jahwe. Nie należę do żadnej ziemskiej organizacji ani tzw. kościoła a jestem biblijnym chrześcijaninem.